VV Zeewolde JO9-1 speelt eerste oefenwedstrijd

Zaterdag 28 augustus speelde de JO9-1 zijn eerste oefenwedstrijd tegen de JO9-1 van VVOG.
Met 3 spelers die net terug waren van vakantie begonnen we aan de wedstrijd.
Er waren meteen mooie combinaties te zien en er werd hard gestreden voor elkaar.

Door een assist van Sep maakte Vigo de 1-0, een verkeerde terugspeelbal en een eigendoelpunt zorgen alweer gauw voor een 1-2 achterstand. In het derde gedeelte van de wedstrijd weet Florian met een strakke pass Daley te bereiken die met een mooie dribbelactie en goed schot de 2-2 weet te maken. In het vierde kwart weet VVOG weer te profiteren van een verkeerde terugspeelbal maar door een goede voorzet van Ivy-Djay die afgerond wordt door Djestin staat het nu 3-3. Het lukte Joas in de spits net niet om een doelpunt te maken. In de laatste minuut maakt VVOG nog een mooie veldgoal waardoor de eindstand 3-4 is geworden voor VVOG.

Foto: Aanvoerder van de week: Ivy-Djay