VV Zeewolde JO9-1 verliest tegen strek spelend VVOG JO9-1

Met Florian als aanvoerder gingen we in de mist onderweg naar het sportpark van VVOG.

De eerste helft ging het gelijk op en na een achterstand van 1-0 maakte Jackson na een slim genomen corner van Ivy-Djay de 1-1. VVOG kwam daarna door 2 doelpunten op 3-1 en vlak voor de rust maakte Daley de 3-2. Sep speelde achterin weer zeer sterk en Joas en Djestin probeerde vanaf de zijkant veel druk te zetten.

De tweede helft kregen we steeds meer moeite met de technische spelers van VVOG waardoor we twee goals tegen kregen. Vigo bracht op aangeven van Jackson de stand weer op 5-3, echter maakte VVOG vlak daarna weer twee goals. Jackson maakte op aangeven van Ivy-Djay nog de 7-4 maar het slotakkoord was voor de spelers uit Harderwijk waardoor uiteindelijk de wedstrijd verloren werd met 8-4.