VV Zeewolde JO9-1 wint eerste competitiewedstrijd na kraker

In Putten startte om 09:00 uur de wedstrijd tegen de JO9-1 van SDC Putten.

De spelers hadden in het begin veel moeite met de felheid van de tegenstander. We stonden daarom ook al snel op een 2-0 achterstand. Vigo maakte op aangeven van Djestin de 2-1 maar al snel keken we weer tegen een achterstand van 4-1 aan. Onder aanvoering van Jackson kwam nu ook meer felheid en energie in het spel van VV Zeewolde met een sterk verdedigende Florian en Joas. Jackson maakte na een assist van Daley de 4-2 en daarna bracht Daley zelf de stand op 4-3. Jackson maakte na een lange run de stand gelijk 4-4.

Het beloofde een spannende laatste 10 minuten te worden waarbij we al snel ongelukkig op achterstand kwamen 5-4. Het einde naderde en op aangeven van Ivy-Djay maakte Jackson de 5-5 en in de allerlaatste minuut had Sep van achteruit een mooie steekbal op Jackson en hij beloonde zichzelf met het winnende doelpunt. Hierdoor is de eerste competitiewedstrijd gewonnen door VV Zeewolde JO9-1 met 5-6.