VV Zeewolde

40 jaar VV Zeewolde

40 jaar VV Zeewolde.

Wat is volgens jou het sterkste elftal over al die jaren gezien? Wie was/is in jouw ogen de beste keeper? Welke namen horen er in de achterhoede thuis, wie zou jij een plek geven op het middenveld en wie mag er in de voorhoede niet ontbreken? En wie was/is de beste trainer? Kortom, wie vind jij dat er in het droomelftal van VV Zeewolde absoluut thuishoort?

Je hoeft geen heel elftal in te sturen, maar wel de naam van een speler of spelers met tussen haakjes de positie welke jij voor hem/hen in gedachten hebt.

Doe dat vóór vrijdag 31 december a.s. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Even voor de goede orde: jouw speler(s) moet(en) uiteraard ooit wel voor kortere of langere tijd in het eerste hebben gevoetbald.

We hebben een viertal megatrouwe supporters (elk ervan staat al bijna net zolang bij het eerste langs de lijn als de club bestaat) bereid gevonden zich over de ingestuurde namen te buigen en er het ’40 jaar VV Zeewolde-elftal’ van te maken. Succes, we zijn benieuwd!

Onze sponsoren