VV Zeewolde

4X4 COMPETITIE | Tijn van Bruggen winnaar februari 2021

De 4x4-competitie wordt elke vrijdagmiddag gespeeld bij VV Zeewolde. De opzet is om de jonge voetballertjes spelenderwijs in verschillende samenstellingen drie partijen van 15 minuten te laten spelen. Op deze manier leren ze in kort tijdsbestek veel andere kinderen kennen. Aan het einde van elke maand worden de in de verschillende partijtjes verzamelde punten opgeteld. De prijsuitreiking vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand.

Vrijdag 26 februari was aldus de prijsuitreiking voor de maand februari. Vanwege de winterse omstandigheden halverwege de maand werden er alleen wedstrijden gespeeld op vrijdag 5, 19 en 26 februari. Het maximale aantal punten dat de jongens en meisjes konden scoren was daarom 45. De 4x4-competitie werd deze maand gewonnen door Tijn van Bruggen, die een totaal aantal punten van 41 bij elkaar speelde. De tweede prijs werd gedeeld door Jake Brink en Siem Joustra, die allebei tot een totaal van 37 punten kwamen. De derde prijs werd gedeeld door Roan van Beinum en Isaiah van Aken, die allebei 36 punten verzamelden.

Vrijdag 5 maart begint de 4x4-competitie van maart, die hopelijk liefst vier speelrondes kent. Extra veel punten te verzamelen dus!

Onze sponsoren