5e editie ClubVoetbalDagen bij VV Zeewolde

Van 22-24 juli vond op ons sportpark alweer de 5e editie van de ClubVoetbalDagen plaats, waaraan het maximale aantal van 50 kinderen hebben deelgenomen.
In 2015 deed VV Zeewolde als een van de eerste verenigingen in Nederland mee aan dit nieuwe initiatief dat inmiddels hard op weg is een vaste traditie binnen onze vereniging te worden.

Onder leiding van Martijn Wortman waren de drie voetbaldagen dit jaar wederom een groot succes. Voor de spelers een super leuk begin van de zomervakantie.
De spelers hebben nieuwe voetbalvaardigheden geleerd, nieuwe (internationale) vrienden gemaakt en hebben veel plezier gehad - door het warme weer met veel water(spellen)!
Allemaal mogelijk gemaakt door de gemotiveerde en deskundige begeleiding van Pieter Blom, Jeffrey Bras, Ruben te Hoeve, Thomas Koldenhof, Denilcon Ramazan, Martijn Wortman en Kamal Arzini.
Wij bedanken voornoemde trainers in het bijzonder, maar daarnaast iedereen die deze voetbaldagen opnieuw tot een succes hebben weten te maken.
Met vertrouwen en plezier kijken wij uit naar de 6e editie van de ClubVoetbalDagen in juli 2020!