AGE QUOD AGIS.

AGE QUOD AGIS: Als je iets doet, doe het dan goed.

De wedstrijd tegen EZC was er op of er onder. Soms heb je geen idee wat je wilt schrijven maar na de afgelopen week “sof of stof” genoeg. Ik werd aangesproken op mijn vorige stukkie. Reinier J. snapte het grapje over tegenwind niet. Zou het dan toch aan de leeftijd liggen.

Yasin, alias der Bomber, had terechte kritiek. Ik had beloofd iets over hem te schrijven na zijn voortreffelijk optreden in Heerde. Yannou ook weer boos omdat hij de nul niet hielt tegen Nunspeet. Nu moet ik wel zeggen dat het tweede zich zelf  tekort doet. Ook tegen Nunspeet 2 hadden ze in de rust al ver voor moeten staan. Ik mag graag naar ze kijken. Goeie verhalen hoor ik over de A1, een aantal jongeren kloppen of bonken tegen de deur van de selectie. Als zo vaak is het dat de jeugd denkt dat de wereld bij hun begint en de ouderen denken dat de wereld bij hun op gaat houden. Voor de toekomst is een gezonde mix noodzakelijk. Andries heeft me gepromoveerd naar lijntrekker 1 dus afgelopen donderdag samen met “die dikke Ben ” vier velden voorzien van superrechte lijnen. Oh ja mijn kleindochter ook boos over de roze muiltjes. Over Nick maar niet te spreken. Dan was er nog dat stukje zelfspot, wat betekend dat je jezelf voor L* zet. In het programma boekje werden er citaten, uit mijn stukkie,  aangehaald en werd ik in het programma boekje, naast elftalbegeleider, ook buschauffeur genoemd. Nu wil het feit dat ik ben benaderd door zowel Connextion en Ariva om in een spotje te gaan spelen om buschauffeurs te gaan werven. Misschien wordt het tijd  anoniem langs de lijn te gaan staan.

Voor ik aan een soort van wedstrijdverslag begin nog even het volgende; mijn TIFO sjaal is ontvreemd door een minderjarige, mijn sleutels ben ik kwijt geraakt via de kledingcommissie, alle Kummerling is via Oma verdwenen en mijn telefoon heeft alle Apps m.b.t. voetbal gewist. Deskundigen krijgen de Apps er ook niet meer op. Lekker dus. Over afgelopen zaterdag EZC. De eerste van Kamal (die had ik ook gemaakt) als hij er meer dan 19 maakt schrijf ik ook over hem en geef hem een bij naam. Senat maakte na een goal een radslag en een “vla flip” achterwaarts. Niet meer doen dat laatste. Het kan alleen maar blessures opleveren. Hij gaat zeker meer dan 19 halen. Ruben, hij die altijd loopt te zeuren over punten en komma’s in dit stukkie “man of the match”. Ik ben benieuwd waar we gaan eten. Ronald eindelijk een goal en geen geel. Dan kom ik bij onze super sub Pietertje. Onze trainert had een briljante ingeving om hem eerst te laten warmdraaien in het tweede. Pietertje is als een oude diesel je moet hem eerst warmdraaien voordat hij soepel gaat lopen. Ik was super trots op hem. Misschien is dit ook iets voor Reinier. Over de achterhoede kan ik kort zijn. Het is maar goed dat het geen kuisheidsgordel is.

Ron 60 en wat gebeurt er in de 60e minuut. Tegen EFC hou ik mijn hart vast in de 63e minuut. Dan weer de altijd durende strijd van Ridder Henk “de rechtvaardige” en de scheids. Het is echt de kelderklasse. Weer liet hij Rider Henk voor Joker staan en weer had de rechtvaardige gelijk. De beelden wijzen dit telkens uit. Na afloop een klein feestje weer prima georganiseerd. Er was een bosje bloemen over (het was scheidsrechters dag). Jan, kniepkuttel, M vroeg mij “aan wie zal ik dit bosje geven”. Ik zei doe maar aan mijn meisje heb ik misschien toch weer eens een wilde nacht. De kniepkuttel gaf de bos aan Hetty en het werd die avond echt onrustig, door Nico, op de Klipper. In het laatste schuilt een verbeter puntje. Los van een bloemetje is een schouderkloppie voor vrijwilligers wel eens op zijn plaats.

EFC uit. Vorig jaar was Rutger onze held. Ben benieuwd. Winnen we die doen we mee. Dan vertel ik iets over zug zwang en voor Ruben en een beetje Jasper ……….,,,,,,,,,,,,,,,::::::::;;;;;;;”.””’’’

Meer in deze categorie: « Dit was K* Oké dan. »

Aanmelden Nieuwsbrief