Ballenjongens

Enige tijd geleden konden spelers van de JO11 t/m 13 zich opgeven om ballenjongen te zijn in het Yanmar stadion te Almere.
Deze zaterdag was het de tweede maal dat spelers van VV Zeewolde ballenjongen konden zijn. En deze keer was het de beurt aan Jamal, Milan en Rinse uit de JO11, en ook aan een neefje van Milan, Jop die zelf in de JO11-3 van de Veensche Boys speelt(hij is later in het seizoen trouwens een tegenstander van de teams JO11-9 en JO11-10). Hem hebben we ook maar een shirt van VV Zeewolde laten aan trekken en is langs de lijn gaan staan namens Zeewolde.

Door de slechte weersomstandigheden waren de jongens niet in volledig tenue maar shirt over de kleding heen en aan het einde van de wedstrijd waren ze volledig doorweekt maar het heeft hun lol niet mogen drukken.

IMG 20190928 WA0066En hier Jamal met Kofi Mensah op de foto. En even voor de jeugd onder ons hij is voormalig voetballer bij o.a Ajax, NAC, ADO en Anorthosis Famagusta (Cyprus) in de ere en eerste divisie als verdediger en nu jeugdtrainer bij Almere City.
Helaas voor de supporters van Jong Almere City was het geen beste dag want naast het slechte weer hadden zij ook een nederlaag te verduren van 2-4.

En mocht er ooit weer een aanvraag zijn voor ballejongens/meiden zeg ik zeker doen.

Monique Teamleider JO11-9