VV Zeewolde

Bouwen en verbouwen bij vv Zeewolde

Nieuwe kleedkamers 

De vloer in de kleedkamers is klaar en de inrichting kan beginnen. De banken uit de oude kleedkamers 1 en 2 krijgen een verfje en worden op maakt gemaakt voor de nieuwe kleedkamer 2 en de ruimte voor de scheidrechters. In de week van 28 augustus worden de banken en kledinghaken geïnstalleerd. Dan komt kleedkamer  2 beschikbaar om te gebruiken bij trainingen en wedstrijden. Ook voor de verzorging is de ruimte beschikbaar om in te gaan richten. Voor kleedkamer 1 is het wachten op de stoeltjes die in de week van 18 september worden geleverd en dan moeten worden geïnstalleerd. 

Verder zal nog het nodige verfwerk moeten worden gedaan. Onder onze sponsoren bevinden zich diverse schilders die we graag elk een kavel gunnen. Aan de buitenkant zijn de HWA (hemel-water-afvoer) geïnstalleerd en aangesloten op de riolering. Precies op tijd om Knipscheer de ruimte te geven voor het grond- en straatwerk. De lichtpunten aan de buitenkant van de nieuwe kleedkamers worden nog voorzien van lampen zodat we straks als het weer donker is veilig van en naar de kleedkamers kunnen komen. 

Multifunctionele ruimte

De nieuwe ruimte voor bestuur, business club en teammeetings etc. is geheel gestript en wacht op de aannemer voor het nodige constructiewerk. De ruimte voor de kleding zal worden vergroot en daarvoor is een muurtje geplaatst. In de loop van de week van 28 augustus start de aannemer met de werkzaamheden. Daarna kan de inrichtingscommissie aan de gang om van de nieuwe ruimte een representatieve en multifunctionele ruimte te maken. De toegang is ruim opgezet. Zowel vanuit de gang als vanuit de kantine kan de ruimte worden bereikt via dubbele deuren. Twee glazen puien met elke 3 deuren zorgen voor een ruime toegang naar het vergrote terras. 

Bestrating

Eind vorige week is Knipscheer begonnen met herstelwerk aan het bestaande terras en het uitbreiden van het terras. De contouren van het grotere terras zijn al zichtbaar. In de komend week zal het straatwerk langs de kleedkamers worden opgepakt.  

Krachthonk

Ook een lang gekoesterde wens van de technische commissie krijgt een eerste invulling. Het krachthonk heeft weliswaar geen dak, maar krijgt wel kunstgras en wordt aangelegd in het verlengde van de nieuwe kleedkamers. De ruimte is bestemd voor alle leden van de vereniging die onder deskundige begeleiding en aanwijzing aan krachttraining willen doen. Krachttraining is geen doel op zich. De faciliteiten worden aangeboden als aanvulling op de normale training om het effect van de training te versterken. Zo maar aan kracht training gaan leidt vaak tot ongewenste resultaten waarvan het effect eerder negatief dan positief is op het voetbalspel. De ruimte is ook beschikbaar voor spelers met een blessure, Zij kunnen onder leiding van de club fysio werken aan herstel. 

Beach-korfbal-veld

Een noviteit voor ons sportpark en Zeewolde: een beach-korfbal-veld. Met een afmeting van 11 x 22 meter is een grote zandbak aangelegd waar het steeds populairder wordende beach-korfbal kan worden gespeeld. Tussen het beach-korfbal veld en veld 1 is voldoende ruimte over gelaten om op termijn een (mobiele) tribune te plaatsen. 

Tijdens het bouwen gaat het spelletje gewoon door

Dat betekent improviseren bij het toewijzen van kleedkamers. Hier en daar door het zand en voor vergaderen uitwijken naar het terras of elders. Rond de startdag moeten de meeste activiteiten zijn afgerond. Een extra reden om naar de startdag te komen en met eigen ogen te bekijken wat in de afgelopen maanden allemaal is veranderd.