Contributie Supportersclub TIFO VVZ (incassobericht)

Sinds ruim een jaar heeft VV Zeewolde officieel een eigen Supportersclub TIFO VVZ. Inmiddels al meer dan 50 leden die, met een kleine bijdrage, lid zijn van deze club en de activiteiten van TIFO VVZ graag ondersteunen. Activiteiten met name voor en door onze supporters!

De contributiebijdrage bedraagt € 1,- per maand en wordt automatisch via de maandelijkse contributie van de spelende leden van VV Zeewolde geïncasseerd. De niet-spelende leden, die dus ook geen contributie VV Zeewolde betalen, betalen een jaarlijkse bijdrage van € 12,-. De incasso van dit bedrag zal over 2019 in december 2019 plaats vinden. Daarnaast zal in januari 2020 de contributiebijdrage voor 2020 worden geïncasseerd.

IMG 1734Het kort na elkaar incasseren van deze bedragen voor niet-spelende leden heeft een praktische reden en heeft te maken met de registratie in onze ledenadministratie (dus ook leden van TIFO VVZ) in Sportlink, het aanmaken van een incassobestand en incassokosten.

Wil je lid worden van onze supportersvereniging TIFO VVZ? Dat kan via www.vvzeewolde.nl/aanmeldentifo

De activiteiten van TIFO VVZ zijn te volgen via de eigen Facebook-pagina van TIFO VVZ

Meer in deze categorie: « Week van de Scheidsrechter