Cursus Verenigingsscheidsrechter VV Zeewolde

Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken ? Dan ben jij de juiste persoon om scheidsrechter te worden !
VV Zeewolde wil in samenwerking met de KNVB Academie een “opleiding verenigingsscheidsrechter veldvoetbal” aanbieden voor een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende “bagage” aan de slag kunt bij 11 tegen 11 wedstrijden bij VV Zeewolde.

Er zijn 4 bijeenkomsten van 3 uur, die maandelijks plaatsvinden op een doordeweekse avond. Wij willen, bij voldoende aanmeldingen, deze cursus bij VV Zeewolde organiseren.
De cursus is vanaf minimaal 14 jaar. Er zijn theorie- en praktijkonderdelen. Je fluit minimaal 4 stagewedstrijden bij VV Zeewolde onder begeleiding van een praktijkbegeleider. De deelnemers die aan de voorwaarden hebben voldaan, ontvangen het diploma “Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal”. De cursuskosten zijn voor rekening van VV Zeewolde.

De scheidsrechterscommissie (Wouter de Jong en Raoul Boonstra) willen graag deze cursus aanbieden binnen de vereniging. Wil iedereen die interesse heeft in deze cursus een e-mail sturen met je volledige naam + voorkeursavond ?

Reageer zo spoedig mogelijk. Voor vragen kunnen jullie Wouter of Raoul benaderen.

Aanmelden Nieuwsbrief