Denilçon Ramazan kiest voor VV Zeewolde

De A-selectie wordt volgend seizoen versterkt met een oude bekende. Denilçon Ramazan (24) kiest voor vv Zeewolde. Denilçon vertrok in 2015 naar VVOG om de uitdaging aan te gaan op een hoger niveau te voetballen. In de 2 seizoenen bij VVOG speelde Denilçon 3 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van VVOG. Een doorbraak op 3e divisie niveau bleek niet haalbaar. Ramazan koos voor een avontuur bij Nunspeet waar hij een vaste 1e elftal speler is geworden. Ook voor het volgend seizoen was een vaste plek in het 1e elftal bij Nunspeet een zeer reëel optie.

In de afgelopen jaren is altijd contact gebleven tussen Denilson en vv Zeewolde en was Danny regelmatig op de club te vinden. Na intensieve gesprekken met spelers uit de huidige A-selectie, trainer Peter Epe en Laine den Hollander (bestuurslid technische zaken) heeft Denilçon de keuze gemaakt om volgend seizoen weer bij Zeewolde te komen voetballen.

Denilçon: “Ben blij ben om thuis te komen en weer met mijn vrienden te kunnen voetballen. Ik heb in de afgelopen jaren veel geleerd en ik hoop dat ik wat kan bijdragen aan de club en de ontwikkeling van het talent wat er aan zit te komen”. Trainer – coach Peter Epe is zeer verheugd met de terugkeer van Denilçon op het oude nest: “Met een speler van zo’n kaliber versnelt het proces van de weg omhoog enorm.”

Ook als bestuur zijn we heel blij met de komst van Danny. Ramazan komt uit onze eigen jeugdopleiding en heeft bewezen minimaal op 1e klasse niveau te kunnen voetballen. We zijn ervan overtuigd dat hij bij gezondheid een positieve bijdrage gaat leveren aan de ontwikkeling van het 1e elftal en is nu al een voorbeeld voor onze talenten uit de jeugdelftallen.