Der Bomber slaat weer toe en Unicum huilt.

Een opmerkelijk begin na het behalen van de periode titel voor Zeewolde 1 maar ik heb begrepen dat ik diverse supporters en spelers excuus moet aanbieden. Als eerste Yasin die ik beloofd had hem te vermelden als hij weer eens van zich liet spreken in het 2e ( 19x gescoord vorig seizoen in het eerste). Ik heb begrepen dat vooral het collectief voor een prachtig resultaat heeft gezorgd bij Unicum, die bovenin meedraaide. Knap werk boys en staf.

Dan was daar Nico die vertelde dat, als ik hem citeer, ik dat goed moet doen. Nico zegt vaak over mijn stukkie “ik snap er weer geen K* van. Via de frontvrouw van de kledingcommissie begreep ik dat Johan H. er ook niets van snapte. Via een bakkie thee (of is het een kommetje thee) kwam alles weer goed. Hij met die roze schoentjes was echt boos. Hij had voor de 2e keer de nul gehouden en ik had er niets over geschreven. Hij zei donderdag tegen mij “ik laat er zaterdag dan maar eentje door en laten we eerlijk zijn die pingel had ik zelfs nog gehad.
Van J.M. begreep ik dat het keffertje Slatan boos was omdat hij Zlatan schijnt te heten. Ook de scheids was zaterdag boos op mij, ik dank Jasper die tegen de scheids zei “hij is niet helemaal goed gek eigenlijk”. Dus ook maar weer excuus aangeboden. Ik snap niet dat Ron er steeds mee weg komt met zijn gemopper op scheidsen en vlaggers. Oh ja de Blotenburgertjes hebben gezegd wraak te zullen nemen in het clubblad. Ik zeg daag me niet uit.

Er waren ook leuke dingen; dhr. Epe snapt mijn stukkies wel, Senad scoorde zoals hij mij van te voren had beloofd, Janou de nul en Cambuur een punt en ik schrijf lekker niets over Jasko dan is hij lekker boos. De supporters van PB vonden dat ik prima gekleed ging. Ook kreeg ik complimenten dat de punten, komma’s, aanhalingstekens e.d. steeds beter op de plek staan. Toen de opstelling bekend werd gemaakt gaven Jasko en Kamal elkaar een box. Als ik Kamal was geweest had ik Jasko een poffert op zijn neus gegeven. Ruben dacht “wat die boeren kunnen” kan ik beter. Ron kreeg een telefoontje met de opmerking “we halen het niet want de benzine is op” en wat zegt die agent (ruggetuffer voor intimi) in wording in de auto van Ron, na april schrijf ik een bon uit wegens bellen onder het rijden. En voor lezers die nu kunnen zeggen dat ze er niets van snappen “Jasko doe mij er maar vijf”. Prins Bernhard uit. Weer een top ontvangst door het bestuur, Tifo had weer een blauwe sfeer actie en hebben daar kantine en dug-out wat opgekleurd met stickers.

Lekkere erwtensoep en er was weer KUMMERLING gesponsord door mijn eega (vrouw, vriend, maatje) in de kleedkamer na afloop. Het was zo leuk dat Leen den H. gezegd heeft dat het de volgende keer ook in de kleedkamer van Zeewolde mag. De wedstrijd was “appeltje eitje” mede dankzij het sterk verouderde middenveld. Ik stel voor, want dat staat op de site, dat deze drie een plek krijgen in “de Hal of Fame” of te wel spelers van verdienste en na de (reddings) actie van Jaspertje mag hij er ook in. In de kantine was het leuk tot dat Ron opmerkte dat de tassen niet waren meegenomen. Ron belde en ja hoor daar stonden nog twee tassen. Ze konden zondag, niet te vroeg, worden opgehaald. Dus reed ik (ik krijg 60 cent km vergoeding en Uddel is toch een dergelijk 100 km) zondag 08.45 uur richting Uddel. Stond voor het hek en belde 06. De tegenpartij nam op met “ik lag nog te slapen gek (hij wist ook dat ik niet helemaal goed ben)”. Om 10.30 uur weer in Zeewolde. Met de gedachte dat Ron en ikke toch een prijs hebben dit seizoen. Ik stel voor om Ron ook op te nemen in de Hal of Fame.

Zaterdag tegen de mede koploper het Harde. We hebben minimaal drie punten omdat hij met die roze schoentjes beloofd heeft de nul te houden en ik er nog een goal tegoed heb van Senad. Voor de sluwe vos Reinier maak eens een goal zonder geel te scoren en ga zaterdag, in de ochtend niet het bos in, want we jagen je op. Zaterdag, zonder mij, moet kunnen toch? Quizvraag. was zaterdag de 100e goal voor Zeewolde van de slimme vos.

Meer in deze categorie: « Het zal toch niet he. Des-erectie. »

Aanmelden Nieuwsbrief