VV Zeewolde

Eerste prijswinnaar ‘VVZ’tje in de goede richting’ al bekend!

Abel Heijns is met zijn video-inzending de trotse eerste winnaar geworden van de challenge ‘VVZ’tje in de goede richting’! Ontzettend gefeliciteerd, Abel.

Wat voor prijs heeft Abel gewonnen?
De video-inzending van Abel is verkozen tot de meest originele ingezonden video tot nu toe. De prijs is een gesigneerde bal met alle handtekeningen van de spelers van ons 1e elftal en wordt uitgereikt aan Abel bij de eerstvolgende thuiswedstrijd van ons 1e elftal. Abel zal dan, samen met de volgende prijswinnaars, worden gehuldigd.

Wat was zo origineel aan de video?
De speler van de J013-1 wist al hooghoudend met een wc-rol zijn handen te wassen. De opgemaakte video-compilatie in combinatie met de uitvoering van de challenge, brengt de jury unaniem bij Abel als winnaar.

Wie is Abel?
Abel is lid van de onderbouw binnen vv Zeewolde en speelt in de J013-1. Zijn favoriete posities zijn te vinden op het middenveld en in de aanval. Zijn fanatieke inbreng en enthousiasme dragen bij aan de teamprestaties van de J013-1.

Op onze Facebookpagina én hieronder is het filmpje van Abel te zien.

Wil jij ook winnaar worden van de VVZ-challenge? Dat kan nog steeds! De strijd om de VVZ-techniekmaster (verzamelen van punten door de challenges te doen) loopt nog steeds door.

Iedere dag plaatsen we een nieuwe challenge om zo jou uit te dagen om je technische skills te blijven verbeteren.

Succes allemaal!

Media

Meer in deze categorie: « VVZ: Challenge Nummer 15

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Onze sponsoren