Gave Braziliaanse voetbaldagen bij VV Zeewolde

Van 22 t/m 24 juli organiseert VV Zeewolde voor jongens én meisjes uit de omgeving van Zeewolde de Clubvoetbaldagen. Elke speler van 6 t/m 13 jaar wordt drie dagen op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie. Alles in de Braziliaanse voetbalsfeer.

3 dagen plezier en lekker thuis slapen
Het speciaal ontwikkelde trainingsprogramma (incl. Copa America toernooi) zorgt ervoor dat elke deelnemer zich volop kan ontwikkelen tijdens deze voetbaldagen. Na de ochtendtraining staat er een heerlijke lunch klaar om ook van de middagtraining optimaal te genieten.

Snelle Kanjer Actie
Voor alle snelle inschrijvers is er een te gekke actie. Naam + rugnummer (t.w.v. €12,50) worden namelijk kosteloos gedrukt op je shirt. Zo heeft iedere voetballer zijn/haar unieke voetbalshirt! Lees alles over de voetbaldagen via Club Voetbal dagen in Zeewolde .

Inschrijving geopend!
VV Zeewolde organiseert dit drie daagse voetbalfeest voor alle voetballers van 6 t/m 13 jaar uit de regio, om in te schrijven bij VV Zeewolde hoef je geen lid te zijn en alle vriendjes/vriendinnetjes kunnen meedoen! Schrijf je in via Aanmelden Club Voetbaldagen .