Het VVZ’tje in de goede richting!

Het Corona-virus houdt ons allemaal bezig. Zo zijn er tot in ieder geval 6 april 2020 geen wedstrijden, trainingen en overige activiteiten op de vereniging. We moeten extra op elkaar letten, in goede en slechte tijden.

Dit doen wij ook als club. Wij letten op onze leden. Dit doen wij door de maatregelen van premier Rutte op te volgen.

Maar wij doen meer, want als club staan wij voor ‘meer dan voetbal’. Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze spelende leden, uit alle leeftijdscategorieën, kunnen stimuleren om thuis en zelfstandig te blijven bewegen.

Wat gaan we doen?
Woensdag 18 maart 2020 lanceren wij de actie ‘Het VVZ’tje in de goede richting’. Bij deze actie stimuleren wij onze onderbouw- en bovenbouw leden om thuis aan de slag te gaan met hun technische vaardigheden om uiteindelijk per leeftijdscategorie van onze jongste jeugd tot de senioren te komen tot een ware VVZ-techniekmaster.

Wie daagt ons uit in de challenge en hoe zien deze eruit?
Niemand minder dan onze 1e elftal spelers zullen iedere dag op onze sociale mediakanalen een challenge introduceren. In een spraakmakende video zullen zij ons uitdagen op het gebied van passen, aannemen, schieten, dribbeltechniek en nog veel meer!

Even kort de basisspelregels
• Deelname aan de challenge kan enkel per individu en dient thuis te worden uitgevoerd.
• Een challenge kan worden gehaald als de instructies van de speler van het 1e zijn opgevolgd en bewijsmateriaal (video!) is gedeeld met de trainer. Dit kan via de mail, WhatsApp (bijvoorbeeld in een groepsapp van een team).
• Het behalen van een challenge levert punten op. Het aantal punten wordt per challenge toegelicht. De punten worden bijgehouden door de leeftijdscoördinatoren, tenzij anders gecommuniceerd.

Wat kunnen we winnen?
Naast het verbeteren van je technische skills maken alle leden kans op het winnen van een cadeaubon ter waarde van € 25,-. Deze cadeaubon reiken wij bij de eerst aankomende thuiswedstrijd van het 1e elftal uit, voorafgaand aan de aftrap. Iedere leeftijdscategorie kent een prijswinnaar!

De challenge duurt in ieder geval 2,5 week. Om jullie te blijven aanmoedigen zullen wij elke dag een ingestuurd filmpje delen. Aan het einde van iedere week zullen wij een spelend lid in het zonnetje zetten. Dit is degene met de meest originele opname van een challenge. Ook deze opname zullen we dan delen op onze sociale mediakanalen.

Meedoen?
Volg dan iedere dag onze sociale mediakanalen (Facebook, Twitter en Instagram) voor de challenges. Bij deelname gaan we ervan uit dat je toestemming geeft om jouw opname als mogelijke prijswinnaar te delen op onze kanalen. Morgenochtend wordt de eerste challenge al gelanceerd. Jij doet toch ook mee?

Kortom
Versla jij onze eerste elftalspelers en wordt jij gekroond tot de ‘VVZ-techniekmaster’ van jouw leeftijdscategorie?

Bring it on!

Ps. Mochten jullie vragen hebben over de challenge, neem dan contact met ons op via onze sociale mediakanalen.

Met sportieve groet,

Mark Verbeek, Arnoud Bostelaar en Ruben Schipper