Notice: Undefined property: stdClass::$author in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 643

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 643

Notice: Undefined property: stdClass::$author in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 644

Notice: Trying to get property 'link' of non-object in /var/www/vhosts/vvzeewolde.nl/httpdocs/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 644

Je mening doet er toe

Na mijn eerste stukkie daar gaan we weer was er lof en kritiek. Het 2e stukkie lag al klaar voor verzending tot dat er 28 januari een bericht op face boek werd gezet namens TIFO die fantastische supporters club die ons eerste elftal op een grandioze wijze ondersteund met sfeer acties. Dit bericht vond ik geen sfeer actie.

Kijk ik hou wel van een beetje affakkelen maar niet van beschadigen. Met een gedeelte van het schrijven ben ik eens maar die keuzes zijn gemaakt tijdens ledenvergaderingen. De waarschijnlijke aanleiding tot schrijven lijkt mij een werkgever/werknemers kwestie. Daar blijf ik buiten. Opvallend was dat er slechts een naam in het stuk genoemd werd op een positieve wijze (ikke dus) ondanks het feit dat ik een liefhebber ben van de kunst van konkelen en samenzwering (P.M. Schrijvers “hoe word ik een rat”). Konkelen, streken uithalen, samenzweren zijn in een organisatie een alledaagse bezigheid. Binnen mijn werkkring en misschien nu nog, sta ik bekend als een hork maar wel met hart voor de zaak.De vereniging gaat mij dus aan het hart. TIFO ook. Bestuur en Tifo, ga in gesprek, drink een borrel en los het op alsjeblieft.

Terug waar ik voor ingehuurd ben gewoon een beetje “krabben aan de korst”. Na het sportgala dacht ik vriendje Stokvis, die ga ik eens aanpakken. Overigens een gekke naam (gedroogde vis voornamelijk kabbeljouw). In het kinderliedje “advocaatje ging op reis” bleef de graat van de stokvis in zijn keel steken wat hem fataal werd. Ik eet voorlopig geen vis meer zul je begrijpen. Ik ga kijken bij Rood Wit zijn er in een keer twee Stokvissen op de bank. SKOR is al benaderd om eer een tweede dug out bij te plaatsen. Een duo vader en zoon. Ik dacht aan bekende duo’s; Snip en Snap (vraag Nico maar want die vond dat in de tijd wel leuk), de Mounties (vraag het Ron F. maar) , Nederlands Hoop (Bram en Freek in mijn tijd), Peppie en Kokki (de dertigers onder ons) of toch Statler en Waldorf uit de Muppets. Jullie mogen kiezen. Ridder Henk mag niet vergeten worden. Hij had net als 2 jaar geleden bij VEVO kritiek op de patat uit onze kantine. Kijk maar goed er zit punt ijs aan het einde. Ridder Henk vlagde afgelopen zaterdag bij Terschuur. Kreeg eerst (hopelijk onbedoeld) een tik van de trainer toen die wilde wisselen en later een compliment naar zijn hoofd van die zelfde trainer die weer een cadeautje (gele kaart) kreeg van de uitmuntende scheids. Terschuur uit. Leuke kantine, personeel met oog voor de dorstigen, fanatiek publiek net als bij Wapenveld en net als wij een voortreffelijke grens. Jefry ging weer door zijn knie. Laten we hopen dat de kwetsuur mee valt. Twee helden bij ons licht ik er uit. Romio, eindelijk op een normale kleur schoenen, die ons in de wedstrijd hield en “der Kaizer” Maurizio. Opvallende zaken: Hoekie (iets te zwaar) kreeg een echte Hoek (het leek of Mike Tyson of Rico Verhoeven hem hadden geraakt) en een scherpe Pieter had bij die uitbraak de bal met de punt van de schoen geraakt en niet met de binnenkant. Die Struik (nu een bijna held) gaat nog veel scoren en ik denk gele kaarten pakken. Uit winnen bij Terschuur. Er gaat een tractor ontbreken bij de staking die is voor onze jongens die op “stoom” komen. Als laatste kom ik weer bij die Postma die wil “fluitketel schuiven gaan organiseren voor die oude walking dead mannen en hoopt zo dat hij ook lid van verdienste gaat worden. Zaterdag op de Horst. Eet smakelijk en ga genieten van onze boys hopelijk weer met een sfeer actie van TIFO.