VV Zeewolde

JO11-8: Team van de Maand December 2019

Bij de nieuwjaarsreceptie 2020 werd bekend gemaakt dat het team JO11-8 het “Team van de Maand” December 2019 is geworden.

Maandelijks wordt een Team van de Maand gekozen. Een beloning voor een team van VV Zeewolde dat zich in het bijzonder heeft ingezet voor de vereniging VV Zeewolde. Een beloning voor gewenst gedrag!

Verschillende commissie- en bestuursleden kunnen een Team van de Maand aandragen. Wij letten speciaal op sportief, positief en respectvol gedrag, maar ook leveren van bijdrage aan de vereniging, en zorgvuldig met materialen van de club omgaan.
De Technische Commissie heeft dit team in het bijzonder aangedragen.

“Vanaf de start van dit seizoen heeft dit team veel personele problemen gehad. Speler die stopte, spelers die maar 1x in de twee weken kunnen spelen, veel afmeldingen op zaterdag, vaak spelers ziek. Ondanks deze tegenslagen hebben de spelers en trainers zich altijd zeer positief gedragen om uiteindelijk het plezier en teamspirit aanwezig te houden. Dit was de afgelopen maanden zeer moeilijk omdat zaterdag altijd een speler(s) benodigd was van een ander team, iedere versterking was wenselijk om uiteindelijke en wedstrijd te kunnen spelen. Uiteindelijk hebben de spelers zaterdag altijd inzet getoond, gesteund door de trainers, leiders en ouders. Diep respect voor dit team jonge honden.

Het Team van de Maand kan voor een bedrag van € 50 besteden in de kantine van VV Zeewolde.
Het bestuur

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Onze sponsoren