JUBILEUM | VV Zeewolde – 40 jaar

In het volgende seizoen 2021/2022 bestaan we als vereniging VV Zeewolde 40 jaar! Een jubileum om met de hele vereniging te vieren.

We hebben Peter Butz bereid gevonden om als trekker een jubileumcommissie te vormen. De commissie krijgt alle ruimte van het bestuur voor activiteiten en festiviteiten gedurende het seizoen met een duidelijk hoogtepunt eind van het seizoen 2021/2022, rond de officiele oprichtingsdatum. Het moet een jubileumfeest worden voor iedereen die lid is van de vereniging of nauw bij de vereniging betrokken is.

Voor de jubileumcommissie zoeken we vrijwilligers uit alle geledingen van de vereniging. Mensen die al lang lid zijn, of nog maar pas, jong, wat ouder, man, vrouw etc. etc.

Een mooi project met een duidelijk begin en een nog duidelijker eindpunt medio 2022.

Iedereen die denkt: dat is leuk daar wil ik mijn bijdrage aan leveren. Meld je aan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..