Kleur-en tekenwedstrijd jubileum vvZeewolde

Beste jeugdleden,

Dit seizoen vieren we het 40-jarig bestaan van vvZeewolde met allerlei kleine en grote activiteiten. Voor de jongere jeugd is er een kleur- en tekenwedstrijd!! Voor de leeftijd tot 10 jaar hebben we een mooie kleurplaat gemaakt en de allerkleinsten hebben van Sinterklaas niet voor niets kleurpotloden gehad. Ook is er een tekenplaat die kan worden gebruikt om op te tekenen. Een mooie en leuke uitdaging voor de kerstperiode! Natuurlijk zijn er ook prijzen voor de mooiste tekeningen. We hopen op veel inzendingen.

Vanaf zaterdag 18 december kunnen kleurplaten en tekenplaten worden afgehaald in de kantine (achter de bar). Inleveren kan ook in de kantine, daarvoor staat er een doos. Inleveren kan tot en met 22 januari 2022. Daarna gaat de jury alles bekijken en de prijswinnaars bepalen. De uitslag volgt daarna en de prijsuitreiking volgt dan tijdens een thuiswedstrijd van ons eerste elftal.
Er zijn drie groepen:
Groep 1: Kinderen tot en met 8 jaar (kleurplaat)
Groep 2: Kinderen tot en met 10 jaar (kleurplaat)
Groep 3: Overige leeftijden (tekening)

Vergeet natuurlijk niet je naam en leeftijd op de tekening te zetten!!