Kort verslag ALV vv Zeewolde van 4 juni

Voor de paar leden die de ALV gemist hebben, een samenvatting van de besproken zaken en gemaakte afspraken.

Vervolg op afspraken uit de ALV van november

• Het declaratieformulier teruggave vrijwilligersvergoeding wordt medio juni 2018 gepubliceerd. Vrijwilligers die hiervoor in aanmerken komen kunnen het formulier downloaden en via de coördinator van de commissie inleveren. Het geld wordt vervolgens overgemaakt.
  • Naar aanleiding van vragen over het schenken van bier en wijn in glas is door het bestuur besloten om op wedstrijddagen en avonden drank met of zonder alcohol uitsluitend in plastic of karton te blijven schenken. Regelgeving KNVB en eenvoud voor de kantinemedewerkers zijn de basis voor dit besluit.
  • De gevraagde extra meisjeskleedkamer is geregeld
  • De presentatiegids seizoen 2018-2019 komt uit voor de start van het nieuwe seizoen.

Toekomst vv Zeewolde

Als reactie op de werkgroep zijn drie werkgroepen gestart, te weten:

• Werkgroep Speelwijze: 1e fase afgerond intro bij start nieuw seizoen
  • Werkgroep Communicatie: Plan opgeleverd. Eerste resultaten bij start seizoen.
  • Werkgroep Vrijwilligers: Bemensing nog niet rond. Voor deze werkgroep zijn we nog steeds dringend op zoek naar 3 tot 5 vrijwilligers die willen helpen om het beleid te formuleren voor het behouden en werven van de juiste vrijwilliger op de juiste plaats. Aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sportieve ambitie

• 1e pupillen en junioren: hoofdklasse
  • 2e pupillen en junioren: 1e klasse, hier wordt met ‘verstand’ mee om gegaan.
  • 2e elftal: 1e klasse handhaven
  • 1e elftal: gaan voor een prijs
  • Meedoen aan Beltona competitie voor spelers tot en met 21 jaar

Schoon, heel, veilig en up-to-date

• Wat stuk is binnen 1 week repareren
  • Komend seizoen geen grote aanpassingen
  • Plan maken voor renovatie oudste kleedkamers vanaf seizoen 2019-2020 in overleg met de gemeente
  • Introductie team van de maand (onder voorbehoud)
  • Optimaliseren assortiment kantine
  • Nog geen nieuwe stap rookvrij maken sportpark

Financieel

Begroting 2018 – 2019: Unaniem goedgekeurd.

Contributie 2018-2019 blijft ongewijzigd – halen van de overige omzetdoelen op kantine en sponsoring zijn voorwaarden om de contributie ongewijzigd te laten.

Kantineprijzen gaan met 10% omhoog om de opbrengst van de kantine te verhogen. De preciese prijsverhoging per artikel verschillen. Gelet wordt op de prijzen in de horeca en bij KV Wolderwijd.

Financiële ondersteuning 1e elftal

vv Zeewolde wil aantrekkelijk worden en blijven voor jonge spelers die de afweging maken, blijven bij vv Zeewolde of naar een andere vereniging. Om aantrekkelijk te blijven zal het 1e elftal van de vereniging op een hoger niveau dan de 3e of 4e klasse uit moeten komen. Voor die ambitie waar te maken is het noodzakelijk spelers bij vv Zeewolde te houden of te bewegen om terug te komen naar vv Zeewolde.

Om de ambitie waar te maken gaat de business club van vv Zeewolde het 1e elftal van vv Zeewolde financieel ondersteunen met een vergoeding voor spelers die ook echt wedstrijden spelen. Spelers blijven gewoon contributie betalen net als de andere leden van de vereniging. Na elke seizoen wordt de regeling geëvalueerd met alle betrokkenen en waar gewenst bijgesteld.  Bestuur en businessclub hebben de intentie uitgesproken om deze regeling de komende 5 seizoenen toe te passen. De ondersteuning zal afhankelijk zijn van het niveau en voor alle spelers (die in het veld staan) gelijk zijn. De financiële vergoeding aan de spelers gaat niet te koste van de financiële middelen voor andere teams.

Gelijktijdig wordt de huidige vergoeding (de zogenoemde puntenpot) voor het elftal waarmee men aan het einde van het seizoen gezellig op stap kan, geschrapt. Het geld blijft wel beschikbaar voor het 1e elftal maar dan voor voetbal gerelateerde activiteiten zoals een trainingskamp. Het budget wordt beheerd door bestuurslid technische zaken.

Bemensing bestuur

Aftredend bestuurslid technische zaken, Laine den Hollander, werd onder applaus herbenoemd als bestuurslid voor de komende 3 jaar.