Laatste info Polderderby VVZ 1 - Almere City FC

Zoals bekend speelt dinsdag 10 juli het 1e van VV Zeewolde tegen de profclub van Flevoland, Almere City FC. Naast de fantastische wedstrijd zijn er de avond nog anderen activiteiten!

KANTINE EN KEUKEN GEOPEND VANAF 17:30

Voor maar 2,50,- heb je bordje patat met een lekkere snack! Met je bord op schoot live voetbal kijken is nog nooit zo makkelijk geweest!

VOORSPEL DE UITSLAG VAN DE WEDSTRIJD VV ZEEWOLDE - Almere City FC EN WIN!

Lever voor 18:55 het TOTO kaartje in! Het kaartje haal je op in de kantine en lever je in in de bestuurskamer!
De deelnemers die zo dichtbij de uitslag komen krijgen een mooi geldbedrag te besteden in de kantine!?

Eerste prijs: € 30,-
Tweede prijs € 20,-
Derde prijs     € 10,-

KOM NA AFLOOP FRANKRIJK - BELGIE KIJKEN IN DE KANTINE.

De halve finale België - Frankrijk wordt LIVE uitgezonden op het grote scherm in de kantine! De halve finale begint om 20:00! Dus blijf na de wedstrijd VV Zeewolde - Almere City FC kijken om de volledige tweede helft, en wie weet verlenging of penalty’s, te kijken!

Met sportieve groet,

Stan Stokvis