Maurizio Sleurink terug bij vv Zeewolde

Met ingang van het seizoen 2018-2019 is Maurizio Sleurink terug bij vv Zeewolde.

De 23 jarige Sleurink verliet als 1e jaars A junior vv Zeewolde. Hij stond toen voor de keuze om vervroegd door te stromen naar het 1e elftal of met DVS ’33 A1 op 2e divisie niveau uit te komen. Maurizio koos voor het avontuur bij DVS’33. Speelde na de periode als A-junior nog 2 jaar bij DVS ’33 in het eerste elftal en verkaste via FC Horst naar ASV Dronten, waar hij de laatste twee seizoenen voor uit kwam.

Maurizio was het seizoen 2017-2018 een vaste waarde als linksback bij ASV Dronten. Het afgelopen seizoen begon hij weer als basisspeler, totdat een blessure hem drie maanden aan de kant hield. Een basisplaats zat er vervolgens niet meer in. ASV Dronten gaf eind maart aan geen plaats meer voor Maurizio te hebben in de selectie. In een interview met De Drontenaar liet Maurizio eind maart weten nog geen nieuwe club te hebben. „Ik woon in Zeewolde en de plaatselijke club benadert me eigenlijk ieder jaar. Ik kon naar diverse 1e en 2e klasse clubs, maar koos voor vv Zeewolde vooral om mijn plezier weer terug te vinden en omdat ik graag onderdeel wil uit maken van de ambitie van Zeewolde. Dus terug naar mijn oude club vv Zeewolde”.

De terugkeer van Maurizio bij vv Zeewolde past helemaal bij het beleid van vv Zeewolde. Binding houden en contact onderhouden met spelers die zijn vertrokken. Bestuurslid technische zaken Laine den Hollander: “We gunnen het iedereen om bij een veel hoger spelende club te gaan spelen. Oud vv Zeewolde spelers die het elders niet meer zo naar hun zin hebben of om andere reden op zoek zijn naar een nieuwe club zijn altijd weer van harte welkom bij vv Zeewolde”.

Maurizio Sleurink is zeker een versterking voor de A-selectie van vv Zeewolde en als vereniging zijn we heel blij dat hij weer voor vv Zeewolde heeft gekozen.