NL Doet: ook op Sportpark de Horst

Vrijdag 9 maart en zaterdag 10 maart is er de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Het Oranje Fonds organiseert samen met duizenden organisaties in het land deze actie. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

VV Zeewolde en KV Wolderwijd doen ook mee. Samen organiseren zij vrijdagmiddag en zaterdagochtend (alleen KV Wolderwijd) een dagdeel om samen enkele klussen op Sportpark de Horst op te pakken. Voor de KV Wolderwijd betekent dit de kantine, terras e.d. weer startklaar te maken voor het nieuwe buitenseizoen.

Voor VV Zeewolde betekent dit dat in en om de garage (opslag van materialen) een en ander wordt opgeruimd en afgevoerd. KV Wolderwijd helpt hierbij ook een handje !
Ook wordt een aanvang gemaakt met de ruimte waar ooit de Business Club hun onderkomen had.

Vrijwilligers zij het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranjefonds laat daarom met NL Doet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Voor VV Zeewolde en KV Wolderwijd zijn deze dagen belangrijk om enkele belangrijke klussen geklaard te krijgen !

Dank jullie wel !

Kom vrijdagmiddag naar het Sportpark en meld je aan bij Andries Oeben en de daar aanwezige vrijwilligers. Even met zijn alle de handen uit de mouwen steken !