Onze Kantine

Het kan allemaal niet op! Of toch wel ?

Wat was het ongelofelijk gezellig het afgelopen seizoen in de kantine, vindt u ook niet?
Recordomzetten werden gedraaid, muziek werd woord voor woord meegezongen, de bier tappen klaagde al van het spierpijn en de mooiste verhalen werden gedeeld met elkaar.

In de kantine komen spelers, ouders, bezoekers, familieleden, vrijwilligers, gerenommeerde namen vanuit de club en bestuursleden samen om het te hebben over koetjes, kalfjes en voetbal. Het gebral van het lachen torent regelmatig hoger dan de muziek. U denkt vast net als ik: wat een mooie voetbalvereniging hebben wij toch?!

Belang van vrijwilligers voor een betrokkene van vv Zeewolde

Deze mooie vereniging delen we samen. In onze verhalen, maar ook in onze (vrijwillige-) bijdrage aan de toekomst van vv Zeewolde.
Neem de kantinevrijwilligers. Zij zorgen wekelijks ervoor dat u uw koffie, thee, frisje, biertje, borreltje of bittergarnituur tijdig en bereid voor u klaar staat. Als dit is gebeurd, komen de volgende werkzaamheden al om de hoek kijken; schoonmaken van de keuken, bierglazen en bierkannen afspoelen, prullenbakken legen en nog veel meer.

Even een potje rekenen

Des te meer kantinebezoekers des te drukker het wordt voor de kantinevrijwilliger. Het wordt helemaal druk voor deze vrijwilligers als er niet meer kantine vrijwilligers bij komen, maar wel meer kantinebezoekers.
Dit laatstgenoemde is het geval. Een kantineteam van 4/5 medewerkers in de kantine ten opzichte van 200+- kantinebezoekers. Dit resulteert tot hardwerkende kantine vrijwilligers enerzijds en langere wachttijden anderzijds.

Waarom het onszelf moeilijk maken als het ook makkelijk kan?

Het potje rekenen heeft ons tot een simpele oplossing gebracht; meer kantine vrijwilligers!.
Lijkt het u leuk om één keer in de zes werken achter de bar (18+), koffiebar of in de keuken (15+) van de voetbalkantine te staan, dan bent u van harte welkom.
Wij draaien ochtend- en middagdiensten.

Vanaf 19 augustus gaat het nieuwe voetbal seizoen weer van start, kantine is alleen open als er kantine vrijwilligers zijn.
U kunt zich ook aanmelden bij de barmedewerker, die zal uw gegevens noteren en de kantine commissie zal contact opnemen.

“Zaterdag is de mooiste dag van de week….. “ Laten we daar samen voor gaan!