VV Zeewolde

Oproep ex-leden Berwick Comité

Het is bijna niet voor te stellen maar dit seizoen zal reeds voor de 30e (!) keer de uitwisseling tussen vv Zeewolde en Berwick Rangers Juniors plaatsvinden.

Dit keer zullen onze Engelse vrienden als gastheer optreden en zij hebben ons laten weten dat men een poging wil doen om dit jubileum te vieren met een soort van reunie van ex-Comité leden van de uitwisseling.

Hiervoor wil men alle personen die ooit deel hebben uitgemaakt van het uitwisselingscomité (zowel aan Engelse- als aan Nederlandse zijde) uitnodigen voor de donderdag- en vrijdagavond aktiviteiten tijdens de uitwisseling in 2019.

Alvorens men ook daadwerkelijk tijd, geld en energie gaat steken in het organiseren van e.e.a. wil men eerst in kaart brengen hoeveel personen eventueel aan deze reunie zouden willen deelnemen.

Wij verzoeken al onze ex-Comité leden om het aanmeldformulier via onderstaande link in te vullen.

Aanmelden "Reunie Berwick Comité 30 jaar"

Alvorens u dit formulier invuld en verstuurd is het goed om te weten dat:

  • De uitnodiging is voor donderdag 2 en vrijdag 3 mei 2019.
  • De kosten voor de overtocht (per boot of vliegtuig) zijn voor eigen rekening.
  • Afhankelijk van het aantal deelnemers zal men proberen slaapgelegenheid bij ex-comité leden in Berwick te organiseren. Indien dit niet mocht lukken zijn de kosten voor een B&B voor eigen rekening.
  • Het Comité in Engeland zal zorg dragen voor vervoer van de haven of luchthaven naar Berwick.
  • Het Comité in Engeland zal zorg dragen voor avondmaaltijden op de donderdag- en vrijdag avond.
  • Op donderdagavond vinden de z.g. “Cup-games” plaats en op vrijdagavond de afsluitende feestavond.

    Gedurende de afgelopen 30 jaar hebben zo’n 40 personen deel uitgemaakt van het Comité aan de kant van vv Zeewolde en het is op korte termijn niet te realiseren om iedereen persoonlijk te benaderen, vandaar deze algemene oproep. Mocht u iemand treffen die ook deel heeft uitgemaakt van het Comiteé het vriendleijke verzoek dit bericht en oproep te delen.
    Eind november zullen de Engelsen een besluit nemen omtrent het wel of niet doorgang laten vinden welks zal afhangen van het aantal aanmeldingen.

Onze sponsoren