Peter Epe langer bij vv Zeewolde

Aan het einde van het trainingsweekend van de A-selectie van Zeewolde hebben Peter Epe en het bestuur van vv Zeewolde uitgesproken om ook het volgend seizoen met elkaar door te gaan.

Peter Epe: "De gesprekken die zijn gevoerd met (potentiële) spelers hebben mij duidelijk gemaakt dat Zeewolde de stap omhoog wil en kan maken. Ik koester de samenwerking met het bestuur. De intensiteit en verbondenheid is uniek.
De uitdaging om samen onze doelen met de club te realiseren is mede daardoor bij mij heel groot".

Met het 1e elftal op een voorlopige 1ste plaats, JO19-1 en JO17-1 die zich hebben geplaatst voor de promotiepoule in het voorjaar zijn belangrijke stappen gezet. De reis is nog maar net begonnen. Spelers en staf  zullen nog heel wat werk moeten verzetten om de goede stappen een goed vervolg te geven. Wat het bestuur betreft zijn de wil en de randvoorwaarden om die stappen te kunnen zetten aanwezig. Het is volstrekt duidelijk dat zaken niet vanzelf gaan. Ambitie hebben is één, het waarmaken is echt iets anders.

In overleg met de Technische Commissie zal Peter Epe het komende seizoen meer betrokken worden bij de keuzes op technisch gebied. Een langer verblijf van Peter Epe past in de ambitie van de vereniging om in een periode van 5 jaar belangrijke stappen te zetten op het gebied van mentaliteit, herkenbare speelwijze, trainingsmethoden en begeleiding met als doel om over de hele linie vanaf JO17 structureel op een hoger niveau te gaan voetballen dan op dit moment het geval is.

Als bestuur zijn we blij dat we de volgende stap ook samen gaan zetten.

Aanmelden Nieuwsbrief