Peuter en kleutervoetbal VV Zeewolde

Dit seizoen ontstaat er een primeur voor de voetbalvereniging Zeewolde. Normaliter wordt er pas vanaf 5 jaar deelgenomen aan de voetbalsport, maar daar zal vanaf aankomend seizoen verandering in komen. Voor onze peuters vanaf 3 jaar biedt VVZ op spelenderwijs iedere zaterdag een leuke, bewegelijke training aan. De ontembare kinderen, zullen onder de naam ‘de zeeleeuwen’ furore maken bij de club.

Peutervoetbal heeft als doel om kinderen eerder in contact te laten komen met de sport en om de sociale en motorische ontwikkeling van peuters te verbeteren. De kinderen zullen niet alleen leren voetballen, maar wij willen ze juist laten groeien in het samen sporten met andere kinderen. Peutervoetbal vindt iedere zaterdagochtend van 9:00 - 9:45 uur plaats op het boardingveld en zal 45 minuten duren.

Daarnaast zoeken wij enthousiaste 6-jarige kinderen die graag willen voetballen. Onze Mini’s van VVZ zijn nagenoeg onze jongste leden in de categorie onder 6. Deze jeugdige kinderen zullen op zaterdagochtend een interne competitie 3 tegen 3 in de tenues van de Keukenkampioendivisie spelen. Op woensdagmiddag van 1700-1800 krijgen de kinderen een training waarbij veel aandacht besteed wordt aan het spelen met de bal.

Alle peuters en kleuters van Zeewolde nodigen wij uit om een keer vrijblijvend mee te doen

Aanmelden voor een proeftraining of lidmaatschap, kan via de website van VV Zeewolde.

Proeftraining

Lid worden VVZ