Presentatieavond in The Lux

Op 14 september 2018 organiseert de Businessclub i.s.m. de sponsorcommissie een “infotainment-avond” in de theaterzaal van The Lux.
Het hoofdprogramma van deze avond is de komst FiFa Scheidsrechter Bas Nijhuis, hij zal ons vermaken met zijn belevenissen op het voetbalveld!

In het voorprogramma verwelkomt de BC 2 nieuwe leden, wordt de presentatiegids “De Twaalfde Man” overhandigt, ontvangen we informatie over de ambities van VVZ
en zal de selectie van het 1e elftal en de technische staf gepresenteerd worden.

Jij kunt u hierbij aanwezig zijn!

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maak € 5,00 over naar rekeningnummer NL95 RBRB 0966 0441 18 t.n.v. Businessclub vv Zeewolde en haal vervolgens je toegangskaart (incl. koffie/thee bij aanvang) af bij
Flevo Finance/RegioBank (Raadhuisstraat 59). Contant betalen op kantoor is ook mogelijk, je ontvangt dan direct je toegangskaart.

Wacht niet te lang met aanmelden, want VOL=VOL.
De zaal gaat om 19:00 uur open, het programma start om 19:30 uur.

Aanmelden Nieuwsbrief