Prijsuitreiking Grote Clubactie 2018

Nu alle loten zijn ingevoerd is bekend dat er dit jaar een recordaantal van meer dan 2250 loten zijn verkocht, dat betekent een opbrengst voor de vereniging van circa € 5.400,-!!
Een supermooi resultaat en een grote financiële stimulans om verdere investeringen ten behoeve van de jeugdleden te kunnen doen.

Het bestuur is blij dat zoveel leden positief aan de actie hebben bijgedragen en heeft besloten dit jaar alle leden die een boekje hebben ingeleverd met daarin tenminste één verkocht lot een bedankje te geven in de vorm van 2 consumptiebonnen. Deze consumptiebonnen worden alleen na de prijsuitreiking uitgedeeld aan de aanwezige kinderen en kunnen vanaf de prijsuitreiking tot en met 15 december 2018 in de kantine worden ingewisseld voor drinken/eten/snoep naar keuze. De bonnen kunnen niet worden omgeruild voor contant geld en er wordt bij het inwisselen geen geld teruggegeven.

De leden die 20 loten of meer hebben verkocht ontvangen daarnaast een voucher met kortingsbonnen voor onder meer Masita sportkleding, Avontura speelparadijzen/zwembaden, Bobbejaanland, etc.

De individuele prijswinnaars zijn:

1. Sem Calboo, JO15-3, 85 loten
2. Sem Oosterhof, JO11-4, 75 loten
3. Warner Schulz, JO9-3, 74 loten
4. Daniël Scholma, JO11-6, 68 loten
5. Siem Vendrig, JO8-1, 51 loten

Deze individuele prijswinnaars ontvangen een prijs naar keuze tegen een vast bedrag.

De teamprijs is dit jaar voor de JO11-6 onder leiding van Joyce Bruinsma, René Veldman en Erik Vreeker bestaande uit Daniël Scholma, Daan Veldman, Camiel Schanzleh, Dean Vreeker, Mark van Dijk, Lars Tol, Ryan Boonman, Mika, Daylin Evers, Stijn Bruinsma, Yaron van der Weerd, Sem Vroegop en Minh Chu.
Zij ontvangen een teamuitje naar keuze ter waarde van € 200,-

De prijsuitreiking is aanstaande zaterdag 1 december om 17.00 uur in de kantine aansluitend op de sportieve wedstrijd van ons eerste elftal tegen Vierhouten ’82 en wordt verzorgd door onder meer ladyspeaker Marianne Blotenburg.

Wij nodigen iedereen uit de prijsuitreiking én de voorafgaande wedstrijd bij te wonen!

Grote Clubactiecommissie
Femke Karlien Suzanna