VV Zeewolde

Seizoenstart Senioren

Zaterdag is de mooiste dag van de week.. En om het seizoen 2018-2019 feestelijk af te trappen organiseren wij voor onze seniorenelftallen op zaterdag 25 augustus 2018 een mixtoernooi.

Anders dan de naam doet vermoeden gaat het er niet om wie de meeste baco’s op kan. Nee, voor onze senioren wordt dit voetbaltoernooi georganiseerd waarbij alle deelnemers worden gemixt en verdeeld over ‘nieuwe’ teams zodat we het seizoen samen feestelijk starten. In tegenstelling tot de rest van het seizoen gaat het deze avond niet om de punten, maar om het plezier.

De elftallen Zeewolde 3, 4, 5, 6, 7, 35+ en 45+ zijn van harte uitgenodigd voor deelname aan dit 7v7 toernooi, dat plaats zal vinden op het hoofdveld. Inschrijven is voor dit toernooi niet nodig. Het meenemen van eigen voetbalkleding, scheenbeschermers, schoenen en talent wel.

De aanvang van het toernooi vindt plaats om 17:00 uur. Naar verwachting klinkt rond 19:30 uur het eindsignaal. Tijdens en na dit evenement zal de kantine open zijn voor een hapje en een drankje. Voor alle elftallen staat er in ieder geval een kan met vloeibaar goud te wachten.

Wij verwachten u op zaterdag 25 augustus.

Coördinatoren
Robin Hoppen
Martijn Wortman

Vragen? Mail naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Aanmelden Nieuwsbrief

Onze sponsoren