Spandoek-wedstrijd TiFo VVZ

Zoals jullie vast wel weten zullen “onze” jongens van het eerste op zaterdag 9 juni a.s. hun stinkende best gaan doen om weer terug in de derde klasse te komen! Hierbij kunnen ze alle support, jong en oud, gebruiken.

Om de sfeer nog meer te bevorderen heeft TIFO VVZ een spandoekenwedstrijd georganiseerd.

We nodigen alle kinderen uit die in de JO13 of lager spelen om het mooiste spandoek te maken. Deze spandoeken zullen voor de wedstrijd begint, worden opgehangen achter de goals. Natuurlijk is dit om de spelers te laten zien dat heel Zeewolde achter hen staat, maar er zit ook een wedstrijdelement in voor de kinderen! In de rust van de wedstrijd zal er namelijk door een jury worden bepaald welk spandoek het allergaafst is en de winnaars winnen 4 kaarten voor een Eredivisie wedstrijd naar keuze!! Omdat kinderen onder de 13 jaar niet zonder een volwassen begeleider naar zo’n wedstrijd kunnen gaan zal er ook voor een begeleider een kaartje beschikbaar worden gesteld.

Maak met 4 vrienden het mooiste spandoek en win die vette prijs! Uiteraard zijn er meerdere groepjes van 4 per team toegestaan! Vanaf een uur voor de wedstrijd mag je je spandoek inleveren bij TIFO VVZ.

Aanmelden Nieuwsbrief