Spanning en Spannend.

Het eind van de competitie begint te naderen. Na Paasberg thuis nog 4 wedstrijden te gaan. Zaterdag 28 april, na Koningsdag, DVOV in Velp ongeveer 60 km verderop. Goed of niet goed voor de 2e periode. We liggen 1 goal voor op onze concurrent DVV. Op 12 mei uit tegen de concurrent voor de tweede plek Fortissimo.

Op 19 mei onze laatste thuiswedstrijd tegen Veluwse Boys en 26 mei uit naar DVV. Wordt het een periode, worden we tweede of wordt het helemaal niets zoals 020. In de aanloop naar De Paasberg waren we, met de uit wedstrijd in het achterhoofd er niet gerust op. Hullie hadden al 8 rode kaarten dit seizoen en het motto naast winnen was dan ook “heel houden”. De scheids kwam uit Ommen met de trein en was uitgestapt in Nunspeet om naar Zeewolde te fietsen. Hij was ruim op tijd. Onze gasten echter niet. Om 14.35 uur was er een gedachte of ze misschien niet zouden komen Het bleek dat er een ongeluk was op de snelweg waardoor ze verlaat waren. Hun vlagger heeft het niet gered maar die reed dan ook in een barrel van een auto. Hij die met de kleding liep hebben we een kopje koffie aangeboden en hun leider en een bestuurslid namen vooraf genoegen met een biertje. Ze vonden het stukkie in de gids erg positief en zeiden dat ze het boven hun bar gingen hangen eindelijk iets positiefs. Ze dachten er zelfs aan een kopie naar de KNVB te sturen.

De scheids had het goed in de hand. Geen enkele gele kaart slechts een uitbrandertje naar een van onze coaches omdat er te fanatiek werd geroepen na een actie. Het was een mooie ambiance, velen slecht gekleed in korte broek, T-shirt, moderne patta’s en planga’s. Er was slechts een iemand gekleed in lange broek, overhemd met stropdas, v. Bommels en een planga die nog van voor de retro tijd was. Opvallend was dat, hoewel er vele militairen bij het bestuur zitten daar geen sprake was van eenheid van tenue.

De ruime overwinning doet vermoeden dat het een makkie was maar het tegendeel is waar lees het wedstrijdverslag er maar eens op na. Pietertje werd veel geroemd in het verslag, Jasko man of the match (eindelijk weer eens scoren maar ik mis de superlatieven voor Jef. Voor mij de allerbeste deze middag. Afgelopen dinsdag liep OVC op tegen zijn 2e nederlaag tegen Fortissimo. Met als uitslag 3 tegen 4. Het kan verkeren. In de kantine dacht ik lekker voetbal te kunnen kijken maar er is iets met het kasje. Gelukkig mocht ik de wedstrijd volgen op de tablet van de dhr. v.d. Lely. Werd nog humor toen verschillende boys op hun telefoon gingen meekijken. Sommigen hadden een vertraging van een 5 seconden. Een persoon was verdrietig Yanou (met een N) Ik had belooft een stukkie over hem te schrijven bij een clean sheet (geen goal tegen). Volgende week dan maar.
Namens de bedrijfsleiders Ron en Sijbolt en tot zaterdag in Velp

Aanmelden Nieuwsbrief