Spelersnieuws vv Zeewolde 1 (14-6) Update

Nog een dag te gaan voor de overschrijvingstermijn sluit. Vanuit het bestuur zijn we al enige tijd in gesprek met twee spelers die graag bij vv Zeewolde komen spelen. Hun komst heeft veel te maken met de relatie tussen deze spelers en onze nieuwe trainer Peter Epe. Als bestuur hebben we ons in diverse gesprekken ervan overtuigd dat deze twee spelers zich met hart en ziel willen inzetten voor onze vereniging. Net als voor alle andere spelers geldt dat zij met hun voeten moeten bewijzen wat ze waard zijn. Die uitdaging gaan zij met volle overtuiging van eigen kunnen graag aan.

Allereerst wordt de A-selectie van vv Zeewolde versterkt met de komst van Senad Salihi uit Harderwijk. Recent was Senad nog op de Horst bij de wedstrijd tussen de 2e elftallen van vv Zeewolde en Hierden waarin hij op viel door zijn snelheid en het vermogen om zowel met rechts als links een bal aan te nemen en te spelen.

Senad (20) kan op alle posities in de voorhoede uit de voeten. Heeft een deel van zijn voetbalopleiding bij DVS ’33 gevolgd en is als B-junior (dat heet nu JO17) overgestapt naar Hierden. In de 2e helft van het seizoen 2014-2015 veroverde Senad een basisplaats in het 1e elftal van Hierden en heeft die niet meer opgegeven tot het vertrek van Peter Epe. De laatste maanden speelde Senad in het 2e elftal van Hierden.

Een tweede mogelijke versterking van de A-selectie komt ook uit Harderwijk. Kamal Arzini (23) is spits en speelde in zijn jeugd bij DVS ’33 met een uitstapje van een jaar bij PEC Zwolle. Deed daarmee op een meer dan fatsoenlijk niveau ervaring op als jeugdspeler in de 2e divisie bij DVS ’33 en zelfs 1e divisie bij PEC Zwolle. Stapte over naar Hierden en kwam 4 seizoenen uit in het 2e en 1e van Hierden. De laatste twee seizoenen is Kamil niet voor een vertegenwoordigend elftal uitgekomen.
Hij gaat proberen de draad weer op te pakken en er alles aan doen om van toegevoegde waarde voor vv Zeewolde te zijn.

Of iedereen die voor de A-selectie hiermee heeft gemeld ? We zijn nog in gesprek ... wordt vervolgd