VV Zeewolde

SPELERSNIEUWS | vv Zeewolde seizoen 2019-2020

Promotie naar de 3e klasse was een voorwaarde voor Mauritzio Sleurink om ook volgend seizoen voor Zeewolde 1 uit te komen. Met dank aan al die spelers, waaronder Mauritzio zelf, die dat mogelijk hebben gemaakt.

Sinds de jaarwisseling zijn we op zoek naar versterking voor het komende seizoen. Allereerst gezocht in eigen geledingen en geconstateerd dat de ontwikkeling van een aantal talenten in de jeugd een versnelling heeft doorgemaakt. Naast basisspeler Luke Zwagerman, hebben Niels van Moolenbroek en Jonne Houtstra zich nadrukkelijk gemeld als kandidaat-a-selectie spelers. Terug van weggeweest Denilçon Ramazan en nog twee andere spelers hebben toegezegd naar vv Zeewolde 1 te komen. De namen van deze twee spelers houden we nog even voor ons. Omdat  niemand uit de huidige a-selectie op voorhand de handdoek in de ring gooit, is de competitie binnen de selectie voor volgend seizoen des te groter. Een goede ontwikkeling voor de vereniging als totaal en het 1e elftal in het bijzonder, om volgend seizoen mee te kunnen draaien in de 3e klasse.  

15 juni sluit de overschrijvingstermijn. Dan kan de definitieve balans worden opgemaakt en de voorbereiding voor het volgend seizoen echt beginnen.

Wordt vervolgd ….

 

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Onze sponsoren