Team van de Maand Maart 2020 - Team “Walking Football”

Het is stil op ons sportpark De Horst. Daar waar in deze mooie periode van het jaar voetballers met elkaar plezier hebben, vrijwilligers zorg en aandacht hebben voor de accommodatie, kantinemedewerker de kantine volop laten draaien en trainers en leiders hun teams begeleiden. Daar waar supporters hun teams aanmoedigen en elkaar ontmoeten. Daar waar 1.125 leden van VV Zeewolde zich inzetten voor hun club. Nu (nog) even niet.

Toch, in deze stille periode, aandacht voor het “Team van de Maand”. Eind februari, begin maart, nog voordat het “slot op de deur ging”, heeft een groot aantal leden van “Walking Football” (inmiddels 17 man sterk), samen met Andries en Peter de Kleijn ervoor gezorgd dat de borden van ons Boardingveld zijn vervangen en opnieuw bestickerd. In onze eigen clubkleuren, met nieuwe teksten.
Dank aan de leden van Walking Football VV Zeewolde voor hun inspanningen. Op verschillende momenten in de week, als groep belangeloos actief voor de vereniging. Hulde. Het bestuur van de vereniging benoemt “Walking Football” tot Team van de Maand MAART 2020.

Binnenkort hopelijk weer voetballen op vrijdagavond. Met na afloop de 3e helft. De prijs, een tegoedbon voor besteding in onze kantine, kan dan worden ingeleverd. Verdiend.

Dank aan onze Vrienden van VV Zeewolde voor de mooie financiële bijdrage. Dank dus aan jullie allemaal.