Trots als een Aap.

De competitie zit er op. Een groot compliment gaat, van mij, uit naar de staf en natuurlijk de selectie. Een doelstelling is gehaald. De nacompetitie. OVC was te sterk door een aantal inkopen van spelers. Fortissimo, wat ik de best spelende ploeg vond in deze competitie (2x van verloren) staat met lege handen. We hebben en krijgen de kans om te promoveren. Het zou een mooi afscheid zijn voor beide trainers. Op negen juni 14.30 uur is het “de dood of de gladiolen, er op of er onder.

Afgelopen zaterdag DVV uit was de spanning voelbaar. Achteraf op het complex, kunstgras veld uit de jaren 2000 met veel zwart spul er op, geen schaduwmogelijkheden dus mijn pak maar in de kleedkamer gelaten. Er waren zoals altijd vele supporters zelfs Leen de B, die ik nog nooit bij een uitwedstrijd had gespot en Reinier J. die denkt aan een wederopstanding. Zelf had ik samen met Anneke het 28e weekeind uitje van de Good Oldies. Zaterdag Anneke afgezet in Zwolle, daarna naar Duiven was maar 104 minuten van af Zeewolde. Na de wedstrijd naar Bourtange vanuit Duiven 200 km enkele reis met 31,5 graden. Om 18.45 uur kon ik aansluiten bij het eten. Het was het waard en gelukkig dat ik geen reiskosten -vergoeding krijg.

T.a.v. DVV nog even dit; een drietal oud eredivisie spelers (de Graafschap) en een aantal hoofdklasse (de Bataven). Een 42 jarige maakte een wereldgoal en besloot direct te stoppen. Der Bomber maakte er drie (staat nu op 19). Volgend seizoen is voor hem de Ramadan van september tot mei. Woensdag was kampioene dag voor de kleintjes. Vanuit de kantine werd er “we are the champions gedraaid en de spelers moesten door een erehaag van ouders en belangstellenden begeleid door de fakkels van TIFO. Momenten om nooit te vergeten. Ik miste alleen de 35 plus ploeg van de vrijdagavond en het bestuur. Op het hoofdveld verzorgden spelers (11 stuks) van het eerste clinics en spelletjes.

Mijn gedachten gingen terug naar het begin waar een “muts” de opmerking maakte wat doet de selectie nu terug voor de vereniging. Ik denk te weinig. De vrijwilligersavond is ook geweest. Ronald S plus het team van Cock M. hadden de verzorging in handen. Het zou tot 21.30 uur duren maar wederom om 23.00 uur thuis. Beregezellig. Tot de 9e juni als we winnen ga ik janken en als we verliezen ook.

Gegroet u allen.