Uitslagen en standen van Onder 9 jaar en jonger

Als onderdeel van de nieuwe wedstrijdvormen van de KNVB voor pupillen, worden uitslagen en standen van Onder 9 jaar en jonger niet meer op de Voetbal.nl website en op de Voetbal.nl app getoond. De KNVB heeft hier onlangs een nieuwsbericht over gepubliceerd.
Maar wat betekent dit voor onze website?

Van wedstrijden Onder 9 jaar en jonger, worden geen uitslagen en standen van competitiewedstrijden meer via de website van VV Zeewolde getoond. Alleen de team foto, het programma en de teamleden worden nog getoond.

Uitslagen en standen van Onder 10 jaar en ouder worden uiteraard nog gewoon getoond, daarin dus geen veranderingen.

Lees hier alles over de JO9 teams.
Lees hier alles over de JO8 teams.

Op de pagina Uitslagen staan dus ook geen uitslagen meer van de teams JO9 en JO8. Uitslagen en standen van bekerwedstrijden van Onder 9 jaar en jonger worden wel getoond.

Sportieve groet,

Sportlink