*Update Grote Clubactie 2018*

De afgelopen weken zijn de lotenboekjes uitgedeeld en hebben wij verschillende enthousiaste verhalen gehoord. De eerste ingevulde lotenboekjes zijn inmiddels ingeleverd, ook zijn er al 6 superloten (één superlot staat voor 50 losse loten) verkocht aan verschillende sponsoren van de vereniging. Lotenkopers en -verkopers bedankt tot dusver!

De aankoop van een superlot is een leuke manier voor sponsoren om de vereniging te ondersteunen. Met de opbrengst van de loten wordt geïnvesteerd in nieuwe en aanvullende trainingsmaterialen voor alle (jeugd)spelers. Over de superloten geeft de penningmeester, Jan van Middelaar, graag verdere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je klaar met loten verkopen? Dan kun je je ingevulde boekje(s) inleveren op het wedstrijdsecretariaat. Ook liggen daar nog lege boekjes als je hiervan gebruik wil maken. De boekjes kunnen worden ingeleverd tot en met 20 oktober.

Alle spelers die 20 loten of meer hebben verkocht ontvangen, naast de kans op het winnen van één van de door de vereniging ter beschikking gestelde prijzen, een voucher voor onder meer een gratis entree bij Avontura, Optisport en 2e artikel gratis van Masita. Zie volledige actie en voorwaarden op de website van de grote clubactie.

Heel veel succes met het vervolg van de actie!

Aanmelden Nieuwsbrief