Update Grote Clubactie 2019

De afgelopen weken zijn de lotenboekjes uitgedeeld en hebben wij verschillende enthousiaste verhalen gehoord. De eerste ingevulde lotenboekjes zijn inmiddels ingeleverd.

Ook zijn er al verschillende superloten (één superlot staat voor 50 losse loten) verkocht aan meerdere (businessclub) leden van de vereniging. Superlot is een mooie vorm van mini-sponsoring waarbij de koper, na het afgeven van een eenmalige machtiging, 50 lotnummers op zijn bankafschrift ontvangt. De vereniging geeft de koper van het Superlot ook een symbolisch fysiek lot én geeft (met toestemming van de koper) op verschillende wijzen publicitaire aandacht aan de koper. Met de verkoop van een Superlot maakt de vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-.

Nieuw dit seizoen is de mogelijkheid om online loten te verkopen. Via onderstaande link kun je heel eenvoudig loten kopen en VV Zeewolde helpen haar doelen te bereiken.

Heb jij of heeft jouw team geen lotenboekje ontvangen of wil je verder met een 2e boekje? Op het wedstrijdsecretariaat liggen nog volop lege lotenboekjes.

Ben je klaar met loten verkopen? Dan kun je je ingevulde boekje(s) inleveren op het wedstrijdsecretariaat. De boekjes kunnen worden ingeleverd tot en met 12 oktober. Alle Lotenkopers en -verkopers bedankt tot dusver en heel veel succes met het vervolg van de actie!

Voor vragen of info over de grote clubactie binnen onze vereniging kunt u bij Suzanna Dijktra terecht, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. <mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.