Vacatures kantine VV Zeewolde

Voor de kantine zijn we op zoek naar team coördinatoren. Onderstaand vind je de omschrijvingen:

Kantine team coördinator:

2 x middagdienst 14:00 uur tot sluit.
1 persoon voor 1x in de 6 weken.
1 persoon voor 1x in de 3 weken. (eventueel 2 personen voor elk 1x per 6 weken)

Middagdienst:
Aansturen beschikbare kantine vrijwilligers.
HACCP regels naleven en registratie.
In bezit zijn van IVA (instructie verantwoord Alcohol schenken) of bereid dit online te halen.
Afsluiten van kantine volgens vastgesteld schema.

Als kantine team coördinator geef je sturing aan ca 4 tot 7 kantine vrijwilligers en soms ook stagiaires.
- Je staat in direct contact met de kantine commissie.
- Je vindt het leuk om als vrijwilliger bezig te zijn binnen de vereniging, een kleine vrijwilligersvergoeding behoort tot de mogelijkheden.
- Je hoeft geen lid van VVZ te zijn.
- Je bent vrolijk, spontaan, zorgzaam, klantvriendelijk, we zijn gewoon opzoek naar mensen die iets voor VV Zeewolde en haar gasten willen doen.

Lijkt je dit wel wat? Neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligerscoordinator Karla Reinhart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.