Vier seizoenen tijdens open training meisjes

Op maandag 5 april, tweede paasdag, organiseerde VV Zeewolde een open training voor meisjes van 10 tot 14 jaar. Het weer schoot van een lentezon naar hagelbuien en van een zomerse bries naar flinke sneeuwval. Desondanks spatte het plezier ervan af.

VV Zeewolde organiseerde een open training om meisjes kennis met te laten met het voetbal. Circa 25 meiden bezochten de training die werd georganiseerd door trainers van de MO13, MO15 en MO17. Er werden verschillende oefeningen afgewerkt, van technische slaloms tot kleine duels. Daarbij zorgde ook de wind voor een extra uitdaging. Het was lastig genoeg om alles bij elkaar te houden, maar desalniettemin was het een zeer geslaagde ochtend.

Bij de open training waren zowel leden als niet-leden van onze vereniging welkom. Zo hebben de meisjes die nog niet lid zijn kennis kunnen maken met de meisjes en de trainers van de meisjesteams. Meisjes die enthousiast zijn geworden, kunnen zich aanmelden voor een proeftraining bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Technische Commissie

VV Zeewolde 40 Jaar