VV Zeewolde

Vrijdag 6 oktober a.s.: Start Walking Football VV Zeewolde

Vanaf vrijdag 6 oktober a.s., 20 uur, is er wekelijks de gelegenheid om deel te nemen aan een nieuw initiatief van VV Zeewolde: Walking Football.

Je bent zo jong als je jezelf voelt en nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 50-plussers die op hun “oude dag” nog lekker actief bezig willen zijn.
Voetbal hoeft niet snel te gaan om toch mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend, er mogen geen slidings worden gemaakt en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij een vereniging.

Na het uurtje voetbal is er de gelegenheid om in de kantine van VV Zeewolde te “evalueren” en met elkaar bij te praten. Ook de Vrijdagavondvoetballers (35+, 45+, vrouwen en mannen) zijn op het hoofdveld van VV Zeewolde aanwezig en spelen hun spelletje en doen een leuke training.

Wekelijks wordt gestart met een goede warming-up, oefeningen en vervolgens een partijvorm. Robin van der Wal en Richard Suijk zullen in aanvang de training en organisatie verzorgen.
Kledingadvies: sportkleding (trainingspak) met voetbalschoenen. Sportschoenen mag ook.

Deze startdatum 6 oktober is niet toevallig tot stand gekomen. Het is op 6 oktober namelijk Nationale Ouderendag !

Veel plezier en tot vrijdag !

Meer in deze categorie: « Bal op dak. Vroeger »