VV Zeewolde

VV Zeewolde 2 bedankt Sponsors Mitra & Fika!

Wat missen we de zaterdagmiddag, de trainingsavonden en het onderlinge vertier. Om die reden organiseerde wij, het tweede elftal van de plaatselijke voetbalvereniging Zeewolde, een nieuwjaarsborrel om elkaar toch weer eens te zien! Nadat in het najaar een quiz werd gehouden, was het nu tijd voor een borrel. 

We hadden ondertussen gehoopt om allang weer aan het voetballen te zijn. Nu blijkt er echter iets te zijn dat langer duurt dan dat Roan de andere kant van het veld bereikt, de coronastop. Met een paar jongens ontstond het idee om de borrel te houden in combinatie met een bierpakket. Door een mooi samengesteld pakket van de Mitra zijn we door Zeewolde, Lelystad en Harderwijk gereden om de pakketten bij iedereen te bezorgen. Blijkt het niet dat een aantal druk aan het werk waren en hun lieve moeders nog open deden.

Robin, onze alleskunner, kan dezer dagen ook voor een mooie prijs ingehuurd worden als pakketbezorger! Het was misschien beter geweest om voor een aantal het pakket zelf op te komen halen, zodat ze ook nog eens in beweging komen, respectievelijk Chris Hoppen en ikzelf. Met alle gekheid op een stokje, wij willen onze eigen shirtsponsors Mitra en Fika enorm bedanken voor de bierpakketten die wij hebben ontvangen. Iedereen was erg verrast en waardeerde het gebaar enorm!

Ondanks de mooie bierpakketten hopen wij toch snel weer aan de bak te kunnen en zodoende te kunnen genieten van Ivor zijn vele doelpunten. Oh nee, die scoort toch nooit…

Groet,
Max de Kleijn

Onze sponsoren