VVZ 40JAAR | Kleurplaat wedstrijd

Beste jeugdleden,

Dit seizoen vieren we het 40-jarig bestaan van vvZeewolde met allerlei kleine en grote activiteiten. Voor de jongere jeugd is er een kleur- en tekenwedstrijd!! Voor de leeftijd tot 10 jaar hebben we een mooie kleurplaat gemaakt en de allerkleinsten hebben van Sinterklaas niet voor niets kleurpotloden gehad. Daarnaast is een tekenplaat gemaakt die kan worden gebruikt voor een mooie tekening. Een mooie uitdaging voor de kerstperiode en we hopen op veel inzendingen die meedoen om de prijzen die te winnen zijn voor de mooiste tekeningen.

Kleurplaten en tekenplaten kunnen worden afgehaald in de kantine (achter de bar) of download deze. Inleveren kan ook in de kantine, daarvoor staat er een doos. Inleveren kan tot en met 31 januari 2022. Daarna gaat de jury alles bekijken en de prijswinnaars bepalen. De uitslag volgt daarna en de prijsuitreiking volgt dan tijdens een thuiswedstrijd van ons eerste elftal. En natuurlijk hangen we de tekeningen op in de kantine.
Er zijn drie groepen:
Groep 1: Kinderen tot en met 8 jaar (kleurplaat)
Groep 2: Kinderen tot en met 10 jaar (kleurplaat)
Groep 3: Overige leeftijden (tekening)
Vergeet natuurlijk niet je naam en leeftijd op de tekening te zetten!!