VVZ: Challenge Nummer 8

Ben je er klaar voor?

Challenge nummer 8 staat alweer voor jou klaar. Doe jij mee!

Even kort de basisspelregels
• Deelname aan de challenge kan enkel per individu en dient thuis te worden uitgevoerd.
• Een challenge kan worden gehaald als de instructies van de speler van het 1e zijn opgevolgd en bewijsmateriaal (video!) is gedeeld met de trainer. Dit kan via de mail, WhatsApp (bijvoorbeeld in een groepsapp van een team).
• Het behalen van een challenge levert punten op. Het aantal punten wordt per challenge toegelicht. De punten worden bijgehouden door de leeftijdscoördinatoren, tenzij anders gecommuniceerd.

Wat kunnen we winnen?
Naast het verbeteren van je technische skills maken alle leden kans op het winnen van een cadeaubon ter waarde van € 25,-. Deze cadeaubon reiken wij bij de eerst aankomende thuiswedstrijd van het 1e elftal uit, voorafgaand aan de aftrap. Iedere leeftijdscategorie kent een prijswinnaar!

De challenge duurt in ieder geval 2,5 week. Om jullie te blijven aanmoedigen zullen wij elke dag een ingestuurd filmpje delen. Aan het einde van iedere week zullen wij een spelend lid in het zonnetje zetten. Dit is degene met de meest originele opname van een challenge. Ook deze opname zullen we dan delen op onze sociale mediakanalen.