Week van de Scheidsrechter | Dit jaar in aangepaste vorm

Afgelopen week, 3 t/m 11 oktober, was het weer de week van de scheidsrechter. Tijdens deze week staan we stil bij diegenen het onder andere mogelijk maken om wedstrijden te spelen en spreken wij onze waardering voor hen uit. Wij zijn ontzettend blij en trots op onze scheidsrechters.

Helaas dit jaar geen uitgebreide foto momenten, bloemen of bierpakketten. Ondanks het feit dat we onze scheidsrechters dit jaar niet uitgebreid in het zonnetje kunnen zetten willen wij stilstaan bij al onze scheidsrechters. Onze scheidsrechter hebben ook dit jaar een passende attentie ontvangen, of zullen deze ontvangen zodra er weer wedstrijden worden gespeeld.

Scheidrechts: Bedankt! Bedankt dat jullie er week in, week uit voor de leden zijn!Scheids 2

Ben jij ook blij met onze scheidsrechters? Laat het ze weten! Of denk jij dat je het beter weet dan de huidige scheidsrechters? Kom dan ons team versterken, stuur een e-mail naar onze scheidsrechters coördinator Brian Den Boer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.