VV Zeewolde

Wie wordt er dit jaar kampioen?

Beste leiders van alle teams van VVZeewolde,

Op dit moment naderen we het einde van het voetbalseizoen 2018/2019 bijna alweer. Binnenkort zal ook blijken welke teams kampioen worden in hun poule. Als het team kampioen geworden is bij een thuis- of uitwedstrijd, dan ontvangen ze van de leiders een kampioenen t-shirt.

Dit kan dus al betekenen dat dit in mei 2019 al aan de orde is voor jullie team. Dit geldt ook voor de teams die in de komende weken een beker-finale gaan spelen en uiteindelijke deze finale gaan winnen, ook deze teams ontvangen van de leiders een kampioenen t-shirt.

Om dit praktisch uit te kunnen voeren, is ons verzoek als je als leider of leiders weet dat jullie denken kampioen te worden met het team of de beker-finale gaan spelen, dit ruim een week van te voren aan te geven per mail aan Marleen Melitz ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
Spreken we dan een datum en tijd af om de kampioenen t-shirts te overhandigen. Wanneer het team uiteindelijk toch geen kampioen is geworden, graag dan de tas met kampioenen t-shirts weer teruggeven, maar dat spreekt uiteraard voor zich...

Namens de kledingcommissie,
Marleen Melitz

Hoofdsponsor VV Zeewolde

Logo sportiquee

Onze sponsoren