Winnaars van VVZ-challenge vanuit J07, J08 en J09 ook bekend

Het moest nog even op zich wachten, maar de winnaars vanuit de J07, J08 en J09 zijn ook bekend. En niet zomaar winnaars. Liefst vier winnaars vanuit de mini-competitie (J07 en J08) en één winnares vanuit de J09.

De winnaars uit de J07- en J08-competitie zijn:
Daley de la Mar , Dilan Zubair, Rens de Kleer en Luuk van Leeuwen! Zij waren alle vier in staat om alle filmpjes te volbrengen; het behalen van punten was wat lastiger. Hierdoor hebben wij als jury, in overeenstemming met de trainers, besloten om jullie alle 4 uit te roepen tot winnaars. Jullie ontvangen een bokaal én mogen bij de eerste competitiewedstrijd van het 1e elftal het veld op voor de prijsuitreiking. De bokaal ontvangen jullie uit handen van jullie trainers.

De winnaar vanuit de J09-categorie is…
Noor Kamps! Noor heeft maar liefst 37 punten mogen behalen en bleef in een spannende strijd Sanne uit de J09-5 net voor. Noor van harte gefeliciteerd. Jij mag jouw prijs van een tegoedbon van 25 euro ophalen tijdens de prijsuitreiking op het veld, bij de eerste competitiewedstrijd van het 1e elftal.

Leuk om te vermelden
Vanuit de J09-categorie is heel hard meegedaan aan de challenges. Zo heeft de J09-5 allemaal meegedaan, hoe leuk is dat!

Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier met jullie prijs.

De organisatie van de VVZ-challenges.