Zaterdag 22 december: Jaarlijkse simultaandamwedstrijd met Hennie de Ruijter!

Op zaterdagmiddag 22 december aanstaande om 13:00 vindt weer de jaarlijkse simultaandamwedstrijd in de voetbalkantine van VV Zeewolde plaats. Hennie de Ruijter zal de strijd aangaan met liefhebbers van de damsport!

Deelname boven de 12 jaar en is zoals gebruikelijk gratis. Er is een maximum aantal deelnemers (sters) van 30, dus wees op tijd met aanmelden! Er zijn leuke prijzen te winnen en tussendoor lekkere hapjes. Vanaf 16:00 zijn alle leden, vrijwilligers en supporters ook uitgenodigd voor de kerstborrel in de kantine!

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Of bellen/appen naar Hennie de Ruijter via 06-13088575 of 036 5221401

Tot zaterdag 22 december!

Aanmelden Nieuwsbrief